Marketing
online és offline

Grafikai tervezéstől a digitális és offline világig

Vállalkozása marketing, web, arculat, nyomdai, munkaruha és dekorációs igényeihez mostantól nem kell több céggel kapcsolatot tartania!

online marketing

smartmockups_ljlt67qa

grafika és arculat

smartmockups_kykl219w
118579285_313134369899003_8401346943228606844_n

pólónyomás/munkaruha

IMG_20230513_120155

dekoráció

szolgáltatásaink

 Cégünk specializálódott a teljes arculati kiépítésre és marketingre, hogy segítsünk vállalkozásodnak kiemelkedni a versenytársak közül. Legyen szó grafikai tervezésről, logók és arculatok tervezéséről, vagy akár weboldalak és webshopok kialakításáról, mi mindenben segítünk.

Az igényeidre szabott, lenyűgöző arculatot teremtünk, ami magában foglalja a logót, az arculati színeket és egyéb elemeket. Emellett szakértelmünkkel segítünk a weboldalad megtervezésében és kialakításában, hogy online jelenléted erős legyen, és ügyfeleid könnyen megtalálhassanak.

Ha online marketingről van szó, a hirdetések és a közösségi média terén is otthon vagyunk. Segítünk kampányokat tervezni és kezelni, hogy a célközönségedet hatékonyan elérd, és növelhesd a vállalkozásod láthatóságát és eladásait.

De nem csak az online térben vagyunk erősek! Céged offline jelenlétét is megerősítjük, szórólapok, névjegyek és egyéb nyomtatott anyagok tervezésével és kivitelezésével. Lehetőségeink közé tartozik a kirakatok dekorálása, cégtáblák készítése és az autók matricázása is, hogy a vállalkozásod mindenhol profi és felismerhető legyen.

Említettem már, hogy céges pólókat és munkaruhákat is készítünk? Segítünk abban, hogy az alkalmazottaid egyedi logózott ruhában képviseljék a vállalkozásodat, és így erősítsék a márkaidentitást.

Szolgáltatásaink különösen népszerűek kis- és középvállalkozások, valamint sportegyesületek körében. Bízhatunk egymásban, hogy vállalkozásod számára sikeres arculati és marketingmegoldásokat hozzunk létre.

mert az első benyomás számít!

Teljeskörű arculati és marketingmegoldások

Hogyan zajlik a közös munka?

  •  Ingyenes felmérés és tanácsadás: Kezdjük egy ingyenes felméréssel és tanácsadással, ahol megismerjük vállalkozásodat és céljaidat. Ez lehetőséget ad számunkra, hogy jobban megértjük az elvárásaidat és ötleteidet.
  • Tervezés és egyeztetés: Ezután elkezdjük a tervezési folyamatot, figyelembe véve vállalkozásod egyedi arculatát és igényeit. Folyamatosan egyeztetünk veled, hogy biztosítsuk a végeredmény pontos megvalósítását.
  • Megvalósítás és fejlesztés: Miután véglegesítettük a terveket, nekilátunk a projekt megvalósításának és fejlesztésének. Modern technológiákat és legjobb gyakorlatokat alkalmazunk a tartalom és a funkcionalitás létrehozásához.
  • Tesztelés és finomítás: A projekt elkészülte után alaposan teszteljük, hogy biztosítsuk a megfelelő működést és a felhasználói élményt. A visszajelzéseid alapján finomítjuk a részleteket és az esetleges változtatásokat.
  • Közzététel és támogatás: Amikor elégedettek vagyunk a végeredménnyel, közzétesszük a weboldaladat/átadjuk az elkészült munkát. Továbbá, folyamatos támogatást és karbantartást biztosítunk, hogy a végeredmény mindig hatékonyan működjön.

1. ingyenes konzultáció

2. tervezés - egyeztetés

3. megvalósítás

4. átadás - tesztelés

smartmockups_kyklb2bv
smartmockups_kykkrarc
smartmockups_kykl5i47
smartmockups_kykjz7pg

Keressen minket teljes nyugalommal, bármekkora is a vállalkozása!

Keressünk önnek több új és visszatérő vevőt, tegyük szebbé és megjegyezethetőbbé a vállalkozását, legyen erősebb és sikeresebb! Keressen meg elérhetőségeinken, segítünk!

tegyük emlékezetessé vállakozását